Няма нищо по-важно за Борисов и партията му от връщането на

...
Няма нищо по-важно за Борисов и партията му от връщането на
Коментари Харесай

Чекмеджето прави силата: Позорната смърт на една нация frognews.bg

Няма нищо по-важно за Борисов и партията му от връщането на остарелия модел. Те били всеотдайни за благосъстоянието на жителите. Вярвате ли им?

 

За 12 години точно Борисов и неговото ръководство свлякоха страната на и под дъното на европейските статистики за стандарт на живот. Първи по смъртност и болести. Първи по корупция. Първи по неначетеност. Най-ниски заплати и пенсии. Последни по вложения. С най-лоши пътища освен в Европа.

 

И тъкмо тези хора през днешния ден са пред камери и микрофони и с влажни погледи и треперещи гласове ви убеждават, какъв брой милеят за „ всичко българско и родно “. Колко би трябвало човек да е подвластен, елементарен или вманиачен, с цел да има вяра на сходни жалки сценки?

 

Дотам ли се изроди българското племе, откровени крадци и лъжци да му полират мозъка с долнопробна агитация?

 

Чекмеджета с пачки и злато, ритване на топка, креватни гимнастики с Мата Хари, къщи в Барселона, отмъкнати торби с пари от автомагистрали, рекет и прокурорско гонене на всички неуместни. Това е моделът „ Борисов “, който желае да му дадете още веднъж доверието си.

 

Всичко това унищожи устоите на страна и нация, издържали на всевъзможни стихии и произшествия през историята. Тотална деградация и разпад на полезностите и морала. Смъртоносна доза нецензурност и всепоглъщаща ненавист и принуждение.

 

Преди да подкрепите още веднъж този, който ви убива методично години наред, се погледнете в огледалото. Погледнете децата и внуците си в очите. Там ще видите окото на пропастта и жестоката усмивка на пъкъла. Свършиха се мощните думи да се опише това българско безумство. Обезсилиха се страстите, изтлеяха пламъците на съпротивата. И като ги няма към този момент, дано бъде: Чекмеджето прави силата!

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР